Translate

24 Ocak 2013 Perşembe

MÜJDE!!! Migros'tan tofu hamlesi...

Hayatlarını benim gibi et yemeden yaşamaya çalışan bazen bu kuralları bozan ya da bozmayan tüm vejetaryen dostlara bir müjdem var.
Geçtiğimiz aylarda bundan 1 yıl kadar önce migros'a attığım tweet için arandım. Ürün sorumluları tofu sıkıntımı okumuş ve bana iki müjde vermek içn aradı. İlki aramaları sonucunda üretici firmadan tofu bıldukların eğer halen istiyorsam bana yollayabileceklerini söylediler ki tebrikler migros dememe ede oldular. Ama ikinci haber daha önemliydi o da migros yeni ürün grubuna tofuyu katmak için çalışmalara başladı.
Yani artık tofu sorunumuz yakın zamanda çözüme kavuşacak.
Eğer tofu konusunda migros'un bana sağlamak için çaba sarf ettiği tofulardan edinmek isterseniz benimle konuşan görevlinin adını verebilirim.
Sonunda bizi ciddiye alan birileri var.

6 yorum:

  1. Bu harika bir haber! Ben de aynı sıkınıtıyı yaşıyordum. Ne zaman raflara girecekmiş acaba?

    YanıtlaSil
  2. Ankara'da Migros Koru Sitesi'nde geçen sene tofu bulunabiliyordu. Ancak her ürün her Migros'ta olmuyor. Online anket ile veya sosyal medyadan yapacakları değerlendirmeler ile doğru yere doğru ürünü göndermeliler.

    Bunun yanı sıra Doğuş Power Center'daki Migros'ta soya pudingi bulunabilirken artık bulunamıyor. Ürün Migros'a gelmiyormuş. Aynı şekilde Turmepa ürünleri satan bazı Migros'larda da Turmepa'lar artık bulunamıyor.

    YanıtlaSil
  3. fiyati ne kadar olucak ? umarim pek fazla pahali olmicak

    YanıtlaSil
  4. ozur dilerim, blogunuza pazar arastirmasi yaparken rastladim. kusadasinda tofu imalati yapiyoruz. musterilerimize taze olarak gonderiyoruz. ancak yaz sicaklari dolayisiyla kargoda bazi problemler yasiyoruz. yine de toplu alimlarda izolasyon tedbirlerini arttirabiliyoruz. ilgilenebileceginiz dusuncesiyle; hoscakalin:

    http://tofutempe.wordpress.com/iletisim/
    https://www.facebook.com/tofutempe

    YanıtlaSil
  5. Buypasa.com açılıyor! Kiğılı marka ürünler harika kampanyalarla sizlerle. Detaylı bilgi için https://ucretsizdukkan.com adresine uğrayabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bu blogun gelişimini sağlayacaktır. Yorumlarınız için şimdiden hepinize teşekkür ederim...